Ik geloof dat iedere vrouw het in zich heeft om gelukkig te zijn met zichzelf en het lichaam dat ze heeft. En daarbij gaat het niet om de kilo’s of dat je aan de ‘norm’ voldoet, het gaat om hoe jij er over denkt.

Vrijwel mijn hele leven had ik een worsteling met mijn gewicht. Na jaren van overgewicht heb ik in 2016 een maagverkleining gehad. In een jaar tijd viel ik 50 kilo af.

Maar een eetprobleem stopt niet na een maagverkleining. Onzekerheden steken de kop op en stressmomenten blijven ook gewoon langs komen. De afgelopen jaren heb ik veel inzichten gehad die je normaal niet hoort of leest in de bladen. En die wil ik graag met je delen.

Want het dieetmodel dat algemeen gepromoot wordt werkt niet als je een verstoorde relatie met eten en met je lichaam hebt. Het is tijd voor een andere aanpak!

Ondanks dat ik nog steeds te zwaar ben volgens de norm, kan ik uit de grond van mijn hart zeggen dat ik trots ben op mijn lichaam en op wie ik ben. En dat maakt dat ik me zo veel lichter voel. Een fantastisch gevoel!

Als ik het kan, kan jij het ook. Zet de eerste stap en schrijf je in voor mijn mailinglijst. Dan ben je als eerste op de hoogte van tips én van de pilottraining die dit gaat starten en waarin je stap voor stap een gezonde relatie met jezelf en je lichaam ontwikkelt.

Heb je een vraag of wil je contact? Mail me via heleen@thehappyvolunteer.com of bel naar 06-13738548.

 

De prachtige foto met mijn hond Marietje is (net als veel foto’s op deze site) genomen door Romy Dermout